Προωθώντας την αειφόρο παραγωγή και πρότυπα κατανάλωσης. Το παράδειγμα του ελαιολάδου.

2012

ΣΥΝΟΨΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Διήμερο σεμινάριο με τίτλο «Ζωή σε κάθε σταγόνα! Γνωριμία με το ελαιόλαδο, τις διαφορετικές του ποιότητες και γεύσεις» στην Costa Navarino, σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Infoil. Συμβουλές από ειδικούς για την παραγωγή του ελαιολάδου από φιλοπεριβαλλοντικά συστήματα διαχείρισης, τη θρεπτική του αξία, καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις ποικίλες κατηγορίες του. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με δοκιμές του ελληνικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου.

 

Μοιραστείτε το

Σχετικές Δράσεις
Athena International Olive Oil Competition 2017 (ATHIOOC 2017)
Γιορτή Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2019